Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙΣ "ΔΕΡΝΕΙ" Η ΘΑΛΑΣΣΑ

 Τις φωτο μου τις έστειλαν περιπατητές με το εξής ερώτημα. Είναι δύσκολο να τοποθετηθούν κάπου ώστε να μην τις "δέρνει" ο βοριάς και η θάλασσα. Είναι απαραίτητες κάθε καλοκαίρι ειδικά στα Βιγλιά που δεν έχει και μαγαζιά για να αλλάζουμε.... Αν καταστραφούν σίγουρα δεν θα αντικατασταθούν.

3 σχόλια:

Παπαδημητράκης Μενέλαος είπε...

Αφου ξερετε που πρεπει να απευθυνθειτε ... Να ειστε σιγουροι πως και να καταστραφουν θα αντικατασταθουν απο αυτους που πραγματικα νοιαζονται για την περιοχη (Δεν εννοω τον Δημο ή τους τοπικους "αρχοντες")

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μενέλαε εσύ ξέρεις που πρέπει να απευθυνθούν άλλοι όχι... εξάλλου δεν "χτυπάει" και καλά στο μάτι όπως είναι ξαπλωμένες. Το οτι θα αντικατασταθούν αν σπάσουν πάλι δεν είναι απάντηση μιας και με τα ίδια χρήματα θα κάνετε κάτι άλλο εσείς που νοιάζεστε την περιοχή.

γιαννης είπε...

αγαπητοι φιλοι οι αλαξιερες αυτες ειναι δειγμα πολιτισμου μας.. το οτι υπαρχουν σημαινει οτι υπαρχει και πολιτιστικη ζωη το ενδιαφερον ολων μας ειναι να μαζευτουν και να φυλαχθουν τα υπολοιπα ειναι εκ του περιτου
κουρτακης γιαννης