Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.....

Σήμερα θα παρουσιαστούν στο Κέντρο Υγείας οι 3 εθελοντές οδηγοί για να αναλάβουν (πολλά μπράβο στα παιδιά) την μια βάρδια που είναι κενή στο ασθενοφόρο. Αμισθί φυσικά εξ ου και το εθελοντής. (κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν)
Βέβαια η απορία μου είναι γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να κάνουμε ένα φτηνοδημοσίευμα, να το πάρουν και τα ΜΜΕ των Χανίων, (τους ευχαριστούμε για αυτό) για να ειδοποιηθούν τα παιδιά που εκπαιδεύτηκαν για να μας βοηθήσουν, να παρουσιαστούν στο Κέντρο Υγείας Κισάμου. Δεν ξέρω αν είναι στην μέση πολιτικά παιχνίδια αλλά και να είναι καλό είναι να μην παίζουν οι "επιτήδειοι" με την υγεία ...ίσως η επόμενη φορά να είναι η δική τους σειρά να χρειαστούν βοήθεια.....
Το θέμα ασθενοφόρο μας έχει κουράσει τα τελευταία χρόνια, μας έκανε και πρωτοσέλιδο λόγω της ΠΑΡΑΠΑΝΩ φώτο και φυσικά όταν βρέθηκε η λύση των εθελοντών, κάποιοι φαίνεται να τους ...ξεχνούν. Γιατί άραγε;
Ας ελπίσουμε οτι κάνω λάθος...και οτι απλά δεν υπήρχε χαρτί ή μελάνη στο εκτυπωτικό του ΕΚΑΒ να τους δώσει τα διπλώματα, ώστε να τους έχουμε γρηγορότερα. Ας ελπίσουμε οτι είναι αυτό, αν και ο ....Παύλος νόμιζε οτι ήδη είχαν πιάσει δουλειά οι εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: