Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Δήμος Κισσάμου ευχαριστεί θερμά από καρδιάς την Βιοτεχνία παραδοσιακών εδεσμάτων με την επωνυμία «Κρητική Γη», ιδιοκτησίας κας. Μαρεντάκη – Ψωματάκη Φιλίας, που εδρεύει στην Κίσαμο Χανίων, για την δωρεά μεγάλης ποσότητας παραδοσιακών προϊόντων προς τον Δήμο μας, στο πλαίσιο της προσφοράς τροφίμων από τον Δήμο Κισσάμου, τα οποία μοίρασε η συσταθείσα
Επιτροπή στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2016 σε άπορες οικογένειες και στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους και την πολύτιμη προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη. 
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος 
Γλαμπεδάκης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: