Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Συνεδριάζουν τα 15μελή των Λυκείων της πόλης σήμερα το πρωί, με πιθανή συνέχιση της κατάληψης από το ΕΠΑΛ εως ότου βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της κατάργησης των τμημάτων. Το Γενικό Λύκειο μάλλον οτι δεν θα συνεχίσει την κατάληψη αλλά και αυτό θα το αποφασίσουν σήμερα.
Για το θέμα του ΕΠΑΛ βρίσκεται στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδηράκης που ελπίζει να πάρει και την γραπτή διαβεβαίωση από τον υπουργό οτι τα 2 απο τα 3 τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Τα γυμνάσια της πόλης λειτουργούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: