Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στην σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία των καθηγητών του ΕΠΑΛ Κισάμου παρουσία του δημάρχου κ. Σταθάκη, του αντιδημάρχου και υπεύθυνου για θέματα παιδείας κ. Γλαμπεδάκη, των καθηγητών του σχολείου και του συλλόγου των γονέων και κηδεμόνων αποφασίστηκε όπως από κοινού και χωρίς την συνδρομή των μαθητών, το σχολείο να κλείσει από αύριο κατεβαίνοντας σε απεργία οι καθηγητές. Είναι ντροπή να υποβαθμίζεται τόσο επιδεικτικά η Κίσαμος και η παιδεία της μάλιστα... δίχως να ερωτηθεί. Σε μια εποχή τόσης μεγάλης οικονομικής δυσκολίας οι Κισαμίτες μαθητές θα πρέπει να ταξιδεύουν 100 χιλιόμετρα καθημερινά για να πάρουν την ..δωρεάν παιδεία που το κράτος ονειρεύεται.
Μάλιστα αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας στο Ηράκλειο, αλλά και ο δήμος Κισάμου καλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την Τετάρτη ώστε να αποφασίσουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι για ξεχωριστές κινητοποιήσεις (κλείσιμο δήμου και υπηρεσιών).    

Δεν υπάρχουν σχόλια: