Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

"Από την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος Κυθήρων ξεκινά την τοποθέτηση περίπου 150 καινούργιων πινακίδων σήμανσης σε όλο το νησί. Θα αντικατασταθούν όλες οι παλιές και φθαρμένες πινακίδες και θα τοποθετηθούν πάρα πολλές νέες σύμφωνα με τις προτάσεις των Τοπικών Κοινοτήτων. Με το νέο προϋπολογισμό θα ολοκληρωθεί η προμήθεια πινακίδων με στόχο το ερχόμενο Πάσχα να υπάρχει πλήρης και κατατοπιστική σήμανση σε όλη την έκταση του νησιού, κάτι που ζητούν οι επισκέπτες και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή προς τα έξω εικόνα του τόπου μας!"
Το καταλάβατε; Στα Κύθηρα, μην μπερδευτείτε....
Απλά πράγματα κάποιοι πάνε μπροστά με απλές κινήσεις, σκέφτονται και δημιουργούν, εμείς έχουμε άλλα τα μπιστόλια και τον μπογιά σαν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: