Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Φιλικό στη Σαντορίνη με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό προγραμμάτισε ο Κισαμικός, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με αφορμή τη συνέχιση της αναστολής της F. League....την πρόσκληση την έκανε ένας παλιός γνώριμος της ομάδος ο Μανώλης Παπαματθαιάκη, που είναι προπονητής εκεί.
Για όσους θέλουν να πάνε έχει δρομολόγια από Ρέθυμνο και Ηράκλειο.
Πάντως τα νεύρα όλων στην ομάδα είναι να σπάσουν, με τις συνεχόμενες αναβολές του πρωταθλήματος, μάλιστα σε μια εποχή που η ομάδα είναι στα καλύτερα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: