Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ


Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των Δραστηριοτήτων του για το έτος 2017 θα λειτουργήσουν δωρεάν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακής χειροποίητης Κρητικής  φορεσιάς.
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα αφορούν της Δημοτικές Ενότητες Κισάμου, Ιναχωρίου και Τοπική Κοινότητα  Πλατάνου.  
Η εκμάθηση θα διαρκέσει  5 μήνες και η έναρξη των μαθημάτων  θα είναι από Μάρτιο του 2017 έως Ιούλιο 2017. Η μονή προϋπόθεση για να δημιουργηθούν τα τμήματα είναι να υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων (ελάχιστος αριθμός 10 άτομα ανά τμήμα). Επιμορφώτρια των μαθημάτων θα είναι η κ. Φαντάκη Ελένη.
Ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν τα δωρεάν μαθήματα στις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα εκμάθησης πρέπει να επισκεφτούν τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης ώστε να κάνουν την απαραίτητη αίτηση εγγραφής.
Πληροφορίες κ. Μαρακάκη Βίκυ
Τηλ 2822340222
Ε-mail : koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: