Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ....

Πώς ο παλαιότερος φούρνος στα Χανιά πήρε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας για τον Καζαντζάκη. Γράφει το zarpa......
 
Έχω μια υποψία οτι ο zarpa δεν ξέρει που ακριβώς ήταν (είναι) ο φούρνος και έγραψε στα Χανιά αντί να το ψάξει.... βέβαια το έχω ξαναπεί.... αν κάτι κακό συμβεί σε τούτη την μπάντα του Νομού το γράφουν με πολύ λεπτομέρεια.. π.χ
"Αλβανό έπιασαν στο Καστέλι Κισάμου με διεθνές ένταλμα.", "Άγριο φονικό στο Σφηνάρι της Κισάμου", "Οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε στην Κίσαμο", "Νορβηγίδα ισχυρίστηκε οτι την βίασαν στην Κίσαμο". .... δεν μας χέζετε ρε μάγκες που τα καλά είναι όλα δικά σας και τα κακά δικά μας.
Και όχι οτι χρειαζόμαστε διαφήμιση κ. Παππά, αλλά δεν μπορεί ο παλαιότερος φούρνος να είναι στα Χανιά; Στον Πλάτανο ναι, στην Κίσαμο ναι, στον νομό Χανίων ναι. Στα Χανιά; Όχι βέβαια..

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ