Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθακης Θεόδωρος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα υγείας, κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος, ευχαριστούν από καρδιάς τους υπαλλήλους του Δήμου Κισάμου και συγκεκριμένα τον κ. Χοχλάκη Ιωάννη , κ. Κουνελακη Βασίλειο και τον κ. Θύμη Γεώργιο, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή ως εθελοντές οδηγοί στο Ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους στην ταχύρυθμη εκπαίδευση του ΕΚΑΒ, που πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Σεπτεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Ο Αγιος Γεώργιος".
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο μας.
Οι ανωτέρω υπάλληλοι του Δήμου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο, σε έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, βοηθώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Ο Αντιδήμαρχος Κισάμου         Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γλαμπεδάκης Βασίλειος           Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: