Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ

Έχω πει πολλές φορές οτι τα καλά και ενδιαφέροντα σχόλια θα αναρτώνται... χθες έγραψα για το γήπεδο μας που βρίσκεται σε αθλία κατάσταση και αναρωτήθηκα ..αν οι νεολαίοι της πόλης (ήμασταν κάποτε και μεις και γεράσαμε τώρα) ζητάμε πολλά εδώ και 40 χρόνια;
Δυστυχώς τόσα και βάλε χρόνια καμιά δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε για το στάδιο, πάντα το άφηνε στην τύχη του και μόνο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των κατά καιρούς πολιτικών μας φίλων ή και "δημοσιογράφων" κατάφερνε να συντηρείται και να βρίσκεται σε μια στάσιμη κατάσταση. 
Σήμερα, οικονομική κρίση-αδιαφορία-χάθηκε το μακρύ χέρι- χάθηκαν και οι ευεργέτες και να που φτάσαμε... να σχεδιάζουμε το αθλητικό μέλλον μας, εμείς οι απλοί πολίτες, αυτοί που αγαπάμε την πόλη μας και τον αθλητισμό. 
 Να ένα σχόλιο από κάποιον περαστικό από δω αλλά με πολύ θέληση και μυαλό κάποιον που "πάτησε" το γήπεδο μας δουλεύοντας με δικά μας παιδιά.
"Μπορούν να γίνουν πολλά, με 1ον και καλύτερο το γήπεδο. Το υπάρχον μπορεί άνετα να γίνει έδρα και βοηθητικό φτάνει αν θέλουν μερικοί και κάποιοι να το τρέξουν. Να γυρίσει το γήπεδο σε βορρά - νότο και βγαίνουν 2 γήπεδα. Γυμναστήριο και αποδυτήρια κάτω από την κερκίδα. Αυτό το πλάνο το μίλησα και με ανθρώπους του ΔΗΜΟΥ. Αν ξεκινήσουν να ψάχνουν άλλο χώρο τότε σίγουρα δεν θα γίνει τίποτα."
Πάρης Ροτοκλής
Δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά θα τσακωθούμε γιατί ένα έτοιμο στάδιο γίνεται γήπεδο δίχως ταρτάν... Πάντως μιας και ο κύριος Ροτοκλής μίλησε με το δήμο ... λέτε να είναι αυτός ο λόγος που αργούμε να περάσουμε το ταρτάν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: