Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο γονέων του ΕΠΑΛ την Δευτέρα το πρωί 8.30 καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών που σπουδάζουν στο ΕΠΑΛ Κισάμου να βρίσκονται στο σχολείο για να αποφασίσουν από κοινού τις κινητοποιήσεις που θα πρέπει να κάνουν μετά και την απόφαση του περιφερειακού διευθυντή Δευτεροβάθμιας να κλείσει 3 τμήματα της Β΄τάξης του σχολείου και να μεταφέρει οι μαθητές στα Χανιά, αγνοώντας κόπο και έξοδα σε μια εποχή που η Κίσαμος καθημερινά υποβαθμίζεται.
Παρόν στις κινητοποιήσεις θα είναι και ο δήμος που στέκεται στο πλευρό των μαθητών-καθηγητών στο θέμα αυτό.
Ας ελπίσουμε οτι θα έχουμε και μια ανακοίνωση συμπαράστασης από την ... Περιφέρεια στο θέμα αυτό.
Να υπενθυμίσω οτι ο σύλλογος Γονέων του ΕΠΑΛ έχει στείλει εδώ και μέρες επιστολή στον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας στα Χανιά κ. Ζερβάκη, με κοινοποίηση στον Δήμο Κισάμου, εξηγώντας τους λόγους που τα τμήματα αυτά πρέπει να μείνουν στην Κίσαμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: