Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

 Κλειδωμένο βρήκαν το 2ο Γυμνάσιο Κισάμου σήμερα μαθητές και καθηγητές. Τα καλόπαιδα φρόντισαν απο χθες και το κλείδωσαν με λουκέτα ασφαλείας γύρω-γύρω. 
Φυσικά μετά παρουσιάστηκαν και κάποια αιτήματα για μια κατάληψη που σχεδιάζεται.... αλλά και συμπαράσταση για το ΕΠΑΛ Κισάμου.
Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική να κόψει τα λουκέτα.

Ο δήμαρχος βρέθηκε σήμερα εκεί και είπε οτι για συμπαράσταση με το ΕΠΑΛ και αφού πάρει απόφαση και το 15μελές το σχολείο μπορεί να κλείσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: