Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ

Σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ξανά η διαδικασία της ψηφοφορίας, κι αποφασίστηκε με τη πλειοψηφία του Λυκείου (113 ΝΑΙ), η συνέχεια της κατάληψης του ΕΠΑΛ Κισσάμου επ’ αορίστου μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που ζητήσαμε.
Απαιτούμε τη  πραγματοποίησή τους, διότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση-μόρφωση, δίχως κενά, με καθηγητές και βιβλία. Ζητάμε τα αυτονόητα κι όχι παράλογα πράγματα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι να γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματα μας.
Με εκτίμηση
Το 15μελές του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: