Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΩΤΙΑ;

Η φωτιά χθες στον Αερινό έσβησε σήμερα καίγοντας 20 περίπου ελιές τσουνάτες και 2 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση που περιόρισε την φωτιά σε μικρή έκταση. Στην περιοχή παραμένει ένα όχημα για τυχών αναζωπύρωση.
Όπως φάνηκε με το φως της ημέρας και όπως είπαν και οι αρμόδιοι δεν πρόκειται για αναζωπύρωση της παλιάς φωτιάς, 24 Αυγούστου, μιας και βρήκαν νέες εστίες και κατά πάσα πιθανότητα έχουμε εμπρησμό. Επίσημο ανακοινωθέν από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: