Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....

Είναι καιρός να ξανασκεφτούν!!!! την διαδρομή του Κρητικού Γάμου στην πόλη μας... Δεν ξέρω αλλά μόνο διαφήμιση δεν κάνουμε με το να επιμένουμε να περνάμε από τον μοναδικό μας δρόμο κάθε χρόνο..δίχως να έχουμε προβλέψει εναλλακτικές λύσεις.
Η ουρά των αυτοκινήτων έφτασε τα 5 χιλιόμετρα χθες και το τι ακούστηκε από τους ταλαιπωρημένους τουρίστες δεν λέγετε.... 
Έχει καθιερωθεί πλέον ο Κισαμίτικος Κρητικός γάμος σε ολάκερη την Κρήτη την Ελλάδα, δεν χρειάζεται αρνητική διαφήμιση και στο κάτω κάτω της γραφής δεν τον κάνουμε για τους περασιάρηδες αλλά για ΜΑΣ. Ας ξεκινάει η πομπή από το Μαύρο Μώλος και από την Αγαμέμνονος να περνά το παλιό Τσαρσί (Σκαλίδη) και να καταλήγει στην πλατεία Τζανακάκη. Με το να περνάμε από τον μοναδικό δρόμο μας δημιουργούμε τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα και δεν δίνουμε και την δυνατότητα στον περασιάρη να σταματήσει αφού είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στο αυτοκίνητο του και να περιμένει πότε θα ελευθερωθεί ο δρόμος.
Καιρός λοιπόν να σχεδιάσουμε μια πορεία ανάμεσα στις γειτονιές και όχι για ..επίδειξη.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΝΑ ΄ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΟΥ.ΜΑΥΡΟΣ ΜΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ 12 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ