Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

POKEMON ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Μου έγραψε ένας φίλος.... τι είναι καλύτερο, να τρακάρεις κυνηγώντας Pokemon ή μεθυσμένος;
Δεν κατάλαβα την ερώτηση του αλλά έτσι και αλλιώς το τρακάρισμα είναι τρακάρισμα...και καλό είναι να μην τρακάρεις ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Φυσικά δεν είναι λίγα τα τρακαρίσματα που γίνονται εξαιτίας του κινητού, ούτε φυσικά λίγα τα τρακαρίσματα λόγω μέθης. Τα περάσαμε οι περισσότεροι αυτά και άλλοι ζουν και τα διηγούνται και άλλοι φίλοι, γνωστοί, παιδιά, δυστυχώς έχασαν την ζωή τους εξαιτίας ενός ποτού παραπάνω. Η Κίσαμος -όπως και άλλα μέρη - έχουν πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στους δρόμους χρόνια τώρα. Όμως υπάρχει μια διαφορά στο ερώτημα του φίλου... δεν μπορείς να προκαλείς εσκεμμένα μια δημοσιογραφική αποκλειστικότητα ανακατεύοντας υπαρκτά γεγονότα με χοντροειδή ψέματα για να πουλήσεις μούρη.
Και επειδή με ρωτά ο φίλος ας τον ρωτήσω και γω.......Κι αν είναι αλήθεια και τράκαρες κυνηγώντας Pokemon, πως το έμαθαν οι άλλοι; Είναι τόσο ηλίθιοι που βγήκαν να το είπαν στον αστυνόμο ή στον πρώτο δημοσιογραφίσκο; Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν στην "στημένη" αυτή ιστορία. Δείτε εδώ κάτι παρόμοιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: