Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΔΑΝΕΙΑ με ισοτιμία σε ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ, να σταματήσει η αγωνία τώρα.
Η Νομική υπηρεσία του ΙΝΚΑ μετά την επιτυχή απόφασή μας 334/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τα δάνεια με ισοτιμία Ελβετικού Φράγκου, της οποίας στο εκτεταμένο διατακτικό της δεν είναι αμέσως εκτελεστή, αποφάσισε να εγείρει με σύντομες διαδικασίες Ομαδικές Αγωγές για την εφαρμογή της ισοτιμίας εκταμίευσης, στις οποίες Ο.Α. σύμφωνα με τον Νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας δίδεται από την ημερομηνία κατάθεσής τους προθεσμία 100 ημερών για τις προτάσεις και 15 ημερών για την Προσθήκη Αντίκρουση, έτσι εκδικάζονται για απόφαση εντός....
.. πέντε μηνών χωρίς δικαίωμα αναβολής της εκδίκασης του πρώτου βαθμού.
Με τις Ομαδικές Αγωγές θα περιορίσουμε στην διασφάλιση ενός ή δύο κύριων αιτημάτων των δανειοληπτών, μόνο για την ισοτιμία. 
Προτείνουμε στους δανειολήπτες με ισοτιμία CF να προσέλθουν στα γραφεία του ΙΝΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 13 5ος όροφος ή να επικοινωνήσουν μαζί μας Τηλ. 210 3632443, Fax. 210 3633976 email inka@inka.gr εφόσον ενδιαφέρονται να περιληφθούν στην Ομαδική Αγωγή, για επαναφορά στην αρχική ισοτιμία εκταμίευσης το ύψος του δανείου τους και η δόση τους.
 Η παραπάνω διαδικασία είναι μεν παράλληλη με την εκείνη της απόφασης 334/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που περιέχει εκτεταμένο ανάπτυγμα για όλους τους Καταχρηστικούς Γ.Ο.Σ. η οποία όμως αναμένεται να εξεταστεί από το Εφετείο Αθηνών όταν θα προσδιοριστεί και ακόλουθα στον Άρειο Πάγο.

Πίνακας απαραιτήτων στοιχείων
 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
1.- ΟΝΟΜΑ___________________________________
2.- ΕΠΩΝΥΜΟ_________________________________
3.- ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ_______________________________
4.- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ________________________________
5.- Τ.Κ._______________________________________
6.- ΠΕΡΙΟΧΗ__________________________________
7.- Α.Φ.Μ.____________________________________
8.- Δ.Ο.Υ. ____________________________________
9.- ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝ. ΤΑΥΤ._______________________
10.- ΤΗΛΕΦΩΝΟ_______________________________
11.- ΚΙΝΗΤΟ__________________________________
12.- ΕΜΑΙΛ___________________________________

1. ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
2. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
3. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ
4. ΠΟΣΟ ΔΟΣΕΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΩΣ
5. ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ/Η CHF, ΩΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΟΣΗ
6. ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ
7. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
8. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
9. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ
(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: