Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑ ΜΠΑΝΤΑ

 Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος και της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής τη νήσο Χρυσή και προχώρησαν σε εκτεταμένους ελέγχους νομιμότητας, βεβαιώνοντας πολλές παραβάσεις.
Βεβαιώθηκαν παραβάσεις αυθαίρετης κατάληψης αιγιαλού και παραλίας με ομπρελοκαθίσματα, υποβάθμισης του περιβάλλοντος με δεκάδες σακούλες σκουπιδιών, βρέθηκαν τρεις καντίνες ενώ έχουν δημοπρατηθεί δύο, έγινε έλεγχος σε αυτές και βεβαιώθηκαν παραβάσεις που διέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Εντοπίστηκε ακόμα και δίκτυο παράνομης υδροληψίας με σωλήνες από πηγάδι, το νερό του οποίου κατέληγε σε ντουζιέρες με κερματοδέκτη.
Επιπλέον βρέθηκαν οικόσιτα ζώα και ζώα συντροφιάς. Στους παραβάτες υποβλήθηκαν μηνύσεις από την Αστυνομία και διοικητικά πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια: