Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για καλλιέργεια και ανάπτυξη του
κλασικού αθλητισμού και θεωρώντας ότι έννοιες και αξίες όπως η άμιλλα, η αθλητική αγωγή, η διαμόρφωση αθλητικού πνεύματος και το «ευ αγωνίζεσθε» οφείλουν να αναδεικνύονται με πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κισσάμου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Χανίων ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος για το σύνολο της Κρήτης. Ο Μαραθώνιος Κρήτης, αφιερωμένος στην μνήμη του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, του οποίου ολόκληρη η ζωή ήταν ένας μαραθώνιος ενεργειών προς την ανθρώπινη ζωή, αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό, αθλητικό και τουριστικό γεγονός σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαϊου 2016.
Ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία εις μνήμην του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη το Σάββατο 7 Μαϊου 2016, η οποία θα αποτελέσει για όλους τους συμμετέχοντες μία ξεχωριστή εμπειρία. 
Η πορεία της λαμπαδηδρομίας θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Κισάμου στις 15.30 μ.μ. και θα καταλήξει στην πλατεία Τζανακάκη στα Χανιά.
O Αθλητικός Όμιλος Κισάμου στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ο εν λόγω Μαραθώνιος να καταστεί αθλητικός θεσμός για ολόκληρη την Κρήτη.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών: Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, βίλα Ξαγοράρη καθημερινές 18.00- 20.00 τηλ. 28220 23200
Μπικάκη Μαρία τηλ. 6951850899
Ταπεινάκη Γεωργία τηλ. 6945957226

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.