Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

2500Ε ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Σύμφωνα µε τη διαθήκη του Κληροδοτήματος Ανδρέα Σαριδάκη, δυο διαμερίσματα στην Αθήνα που νοικιάζονται (μόνο το ένα*) έχουν επιφέρει ταμειακό υπόλοιπο στον δήμο μας 12.934,76. Με αυτά τα χρήματα θα γίνουν κάποια έργα στον Οικισμό Κερά όπως προστάζει η διαθήκη αλλά πρέπει να διατεθούν και 2.500 Ε για ενίσχυση άπορων νέων με επίδοση στα γράμματα και τις τέχνες φυσικά να προέρχονται από την επαρχία Κισάμου.
Ας το λάβουν αυτό υπόψιν του όσοι διαβάζουν το μπλοκ και ας απευθυνθούν στο δήμο Κισάμου για τα περαιτέρω!!
Μάλιστα ξαναγράφω για πολλοστή φορά, το άλλο διαμέρισμα που δεν νοικιάζεται ας φτιαχτεί και ας δίνεται δωρεάν, σε φοιτητές και σπουδαστές που δεν έχουν την ικανότητα να τους νοικιάζουν οι γονείς τους σπίτι, εφόσον έχουν πετύχει σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πρωτεύουσας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: