Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συνεχίζεται η δυσοσμία σε πολλά σημεία της πόλης παρ΄όλο που στα σημεία αυτά υπάρχει δίκτυο βιολογικού. Μήπως τελικά κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους - όχι μόνο επειδή πλησιάζει η τουριστική περίοδος- και να εφαρμόσουν αυτά που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν; 
Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχαμε και την αποχώρηση μέλους από τον Νέο Εμπορικό σύλλογο Κισάμου με την αιτιολογία οτι δεν τον καλύπτει η προσπάθεια που γίνεται επί του θέματος από τον σύλλογο. 
Φυσικά μένω με την απορία για άλλη μια φορά... ποιοι είναι οι αρμόδιοι επί του θέματος ειδικά στην περίπτωση μας που είναι εξακριβωμένο και κοινοποιημένο με επίσημο χαρτί από την Υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας ......στους αρμόδιους, οτι υπάρχει παάβαση.
Δήμος- Λιμενικό και ίσως και η αστυνομία θεωρώ οτι είναι και οι κατ εξοχήν υπεύθυνοι, γιατί άραγε δεν επεμβαίνουν όταν το πρόβλημα συνεχίζεται; Τέλος να υπενθυμίσω οτι όλοι οι αγωγοί ομβρίων καταλήγουν στην θάλασσα, κατευθείαν ή δια μέσω των ποταμών πάλι εκεί, στη θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: