Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον το παλιό δημοτικό της Κουκουναράς, όχι φυσικά για το ποιος θα πρέπει να έχει την χρήση του (η χρήση πρέπει να είναι για όλους) αλλά ... που είναι το κλειδί του σχολείου και ποιος το έχει.... Τελικά για να μην σας κρατώ σε αγωνία το κλειδί βρέθηκε!
Για τις παραλίες.....
Η Μονομετοχική θα αναλάβει το κομμάτι διαχείρισης του Μπάλου, αυτό ήταν γνωστό από την αρχή, όσο για το Ελαφονήσι, μετά και την σκέψη του δημάρχου να το πάει προς ενοικίαση .... μάλλον θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά από την Δευτέρα, που θα λάβει μια απάντηση από τον όμορο δήμο, αν είναι δυνατόν μια συνεκμετάλλευση της παραλίας (αυτήν που κάποιοι στραλικώνουν)!
Γενικά βλέπω δύσκολο καλοκαιράκι μιας και όλα είναι φλου.... φυσικά θα βρεθεί λύση (θεωρώ οτι οι νοικάρηδες θα κάνουν ουρά) βέβαια προέχει η προστασία του περιβάλλοντος και στις δυο περιοχές μας, αλλά και οτι θα πρέπει να γεμίζουμε και τα ταμεία μας με χρήμα από αυτές δεν κάνει κακό. Εξάλλου υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που βάζουν την ΝATURA υπεράνω χρημάτων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: