Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 ξεκινάει – και επίσημα - η λειτουργία του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου με τα πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια να αφορούν τις θεματικές ενότητες «Ρωσικά για τον Τουρισμό» (2 τμήματα - 40 εκπαιδευόμενοι)» και «Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής» (1 τμήμα – 16 εκπαιδευόμενοι). Την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Απριλίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα σεμινάρια για τη «Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών» (20 επιμορφούμενοι) ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου θα ξεκινήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αγγλικά για τον τουρισμό» (20 εκπαιδευόμενοι).
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει σταδιακή ενεργοποίηση και άλλων τμημάτων ενώ ο συνολικός αριθμός των ωφελουμένων που θα παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου, ανέρχεται σε 350 άτομα περίπου.
Τα εν λόγω παρεχόμενα επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται σε όλους - ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, νέους, φοιτητές κ.λπ., - και θα προσφέρονται δωρεάν με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για γνώση και ενεργό συμμετοχή ενώ με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα δοθούν στους εκπαιδευόμενους και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: