Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΕΣΚ ΣΤΟΝ ΚΙΣΑΜΙΚΟ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου εκφράζει τα εγκάρδια συγχαρητήρια του στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κισάμου «ΚΙΣΑΜΙΚΟ», για την επάξια άνοδο του στην Football League. 
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη μας η άνοδος της ομάδας μας και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, ότι ο σκληρός αγώνας, η συλλογική προσπάθεια και η επιμονή, επιφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.
Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες, αλλά και σε όλους όσοι αγωνίστηκαν και στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας.
Ο αθλητισμός, είναι δημόσιο αγαθό και κορυφαίο στοιχείο ποιότητας ζωής. 
Ευελπιστούμε και ευχόμαστε, να ανταμειφθούν οι κόποι των αθλητών μας, προσφέροντας τους απλά το αυτονόητο. Ένα στάδιο στο οποίο θα μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και την σιγουριά, ότι στον αγώνα που καταβάλλουν δεν είναι μόνοι τους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αννουσάκης Γεώργιος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ξηρουχάκης Ξενοφών

Δεν υπάρχουν σχόλια: