Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ;

Όσο περνά ο καιρός τόσο πολυπλοκότερο γίνεται το θέμα  "Που θα παίζει την επόμενη χρονιά ο Κισσαμικός"; Προχθές συναντήθηκαν στην Κίσαμο τα αφεντικά του Πλατανιά και του Κισαμικού παρουσία της δημοτικής αρχής μας.... και ξεκαθαρίστηκαν πολλά. 
Κατ' αρχάς για να φτιάξουμε νέο γήπεδο, δεν μας παίρνει ο χρόνος, άρα η προσπάθεια επικεντρώνετε αν γίνεται να βρεθεί ο χώρος ώστε να φτιάξουμε ένα προπονητήριο. Ο δήμαρχος είναι αισιόδοξος....
Τώρα για το άλλο θέμα κανένας δεν είναι αισιόδοξος μιας και παραμένει ακόμα άγνωστο που θα παίζει η ομάδα την επόμενη χρονιά... κι όσοι είναι αισιόδοξοι για το Μάλεμε, λογαριάζουν δίχως τον ξενοδόχο. Πάντως στην συνάντηση των "μεγάλων" το αφεντικό του Πλατανιά το ξεκαθάρισε.... δύσκολα στο Μάλεμε και ακόμα δυσκολότερα στα Περβόλια, αφού χθες σφράγισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία ο Πλατανιάς.
Τι μας έμεινε; Το εθνικό στάδιο Χανίων που είναι χωράφι και εκτός ότι θέλει αντικατάσταση το χόρτο, πάει μάλλον και για οριστικό κλείσιμο; Και αφού δεν μας μένει τίποτα τότε η μόνη λύση είναι ....το Ρέθυμνο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ντροπή... Αλλά το ξέραμε τόσα χρόνια.