Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Μετά το τελευταίο έκτακτο Δ.Σ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου (ΝΕΣΚ) μια μέρα μετά την γενική συνέλευση και με όσα διαδραματίστηκαν, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω τον κύκλο μου στον ΝΕΣΚ. Μένοντας πιστός στις αξίες που με καταβάλουν σαν άνθρωπος, διαλέγοντας πάντα τον δύσκολο δρόμο, αυτόν της αξιοπρέπειας και των ηθικών αξιών μην μεταλλάσσοντας τα πιστεύω μου και της αρχές μου αναλόγως των καταστάσεων, για μένα αυτός ο κύκλος έκλεισε λίγο νωρίτερα.
Εξάλλου είχα δηλώσει, στις τελευταίες εκλογές πως ήταν και η τελευταία μου συμμετοχή στο Δ.Σ αφού μέσα στις αρχές μου πάντα ήταν και είναι, πως ο καθένας αναλαμβάνοντας μια θέση θα πρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, εφόσον του το επιτρέπουν οι συνθήκες και μετά να αποχωρεί. Δίνοντας την δυνατότητα και σε άλλους να προσφέρουν την ζωντάνια και την φρεσκάδα τους εξελίσσοντας τα πράγματα και όχι να μένουν στην ρουτίνα της θέσης ή της καθημερινότητας.
Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πίστεψαν στο όραμα μας, για την επαναδημιουργία του εμπορικού συλλόγου, από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να μαζεύουμε υπογραφές, που τόσο είχε λείψει από την επιχειρηματική κοινότητα της Κισάμου.
Επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής που στήριξαν και στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο Δ.Σ αλλά και στο νέο μέλος που θα με αντικαταστήσει.
Με τιμή
Μιχάλης Χαιρετάκης
Β´ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΧ
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: