Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 7 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ 8 ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ

Βγήκαν οι προκηρύξεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γ΄Εθνικής...
Για το Κύπελλο θα διεξαχθούν μονοί αγώνες ανά όμιλο (6 όμιλοι) ώσπου να βγει ο κυπελλούχος κάθε ομίλου, μετά θα παίξουν οι 6 κυπελλούχοι συν 2 φιναλίστ μετά από κλήρωση σε μονά παιχνίδια μεταξύ τους. Στην ημιτελική φάση θα παίξουν οι 4 που προκρίθηκαν, σε διπλούς αγώνες, για να βγει το ζευγάρι του τελικού!! Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για την έναρξη του κυπέλλου είναι η 19η Σεπτεμβρίου με ένα παιχνίδι ανά μήνα και ο τελικός θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2014, τα παιχνίδια θα διεξάγονται την Κυριακή!!
Για το πρωτάθλημα οι 93 ομάδες θα χωριστούν σε 6 ομίλους (3 όμιλοι θα έχουν 16 ομάδες και 4 όμιλοι 15 ομάδες) από αυτές θα βγουν οι 6 πρωταθλήτριες που θα πάνε στην Β΄Εθνική και θα πέσουν 46 που θα πάνε στα τοπικά πρωταθλήματα, οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στην κατηγορία! Οι 30 αγωνιστικές κάθε ομίλου θα ξεκινήσουν στις 22-Σεπτεμβρίου 2013 και θα τελειώσουν στις 25 Μαΐου 2014, όλες συναντήσεις θα γίνουν Κυριακή και μόνο η 19η, Μάρτιος του 2014 θα γίνει Σάββατο!

Και μια αποχώρηση από την ομάδα της πόλης μας ..αν είναι αλήθεια βέβαια ο Λευτέρης Βεστάκης αποχαιρέτησε τους παίκτες ..και πάει γι΄άλλες πολιτείες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.