Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ...ΕΝΑ

Προς τους διαφωνούντες με τις πρακτικές των Δ.Σ του Δ.Κ η καλύτερη λύση είναι η δημοσιοποίηση των λεχθέντων στα ΜΜΕ.... στο καφενείο ότι και να πουν, όσο γραφικά και να το εξιστορήσουν, πάντα υπάρχει διαστρέβλωση και απομάκρυνση από την αλήθεια. Είναι γνωστό πλέον ότι άλλο καφενείο και άλλο γραφείο....άλλο πρώην και άλλο νυν!!!
 Και το πρόβλημα είναι αυτό.... γιατί φοβούνται τα ΜΜΕ;
Η τρομακτική απάθεια και η συνεχιζόμενη αδιαφορία, τώρα τελευταία στην γειτονιά μας, έκανε την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση ένα και το αυτό.... αυτό μάλλον χαροποιεί όλους... και την συμπολίτευση που βλέπει ότι αν δεν περπατήσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση -όλοι σε μια κόλλα χαρτί- θα έχει απορροφήσει τις αντίθετες φωνές, αλλά και την αντιπολίτευση - θέλει όσο ποτέ να προχωρήσει η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, μιας και δεν βρίσκει υποψήφιους- να αγκομαχεί δίχως να ορθώνει ανάστημα και μπέτι!!!
Και μην με ρωτήσετε τι έγινε πάλι....

2 σχόλια:

  1. Γιατί ανεβοκατεβαίνει αυτή η δημοσίευση...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταίει το αυτόματο σύστημα του Blogger, οι αναρτήσεις προγραμματίζονται να κατέβουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα..έ πολλές φορές λοιπόν κολλάει και την βλέπεις για λίγο, μετά αναρτάται στην πραγματική της ώρα.... συμβαίνουν αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.