Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΜΜΜΜΜΜ.....ΥΠΕΡΟΧΑ...

Τι ωραία μυρωδιά το πρωί.... εξ ανατολών..... γνήσια ελαιοτέτοια, και φυσικά μουγκαμάρα επειδή υπάρχουν 5-6 εργαζόμενοι και θα χάσουν την δουλειά τους....όμως από ότι έμαθα την επόμενη βδομάδα έρχεται εισαγγελέας, οπότε να ένας ακόμα πονοκέφαλος για την δημοτική μας αρχή..... 

4 σχόλια:

Περράκης Κώστας είπε...

Πέστααααα Γιάννη, το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι μας (Καλουδιανά προς Ποταμίδα) είναι απλησίαστο, ούτε να αφήσουμε ανοικτά να αερίζονται τα σπίτια δεν γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

Καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να το κλείσει αυτό το έκτρωμα...που είναι το αγκάθι για την ανάπτυξη της περιοχής τουριστικά.Διάβασα τις προάλλες ότι γίνεται μια κίνηση για μετεγκατάσταση.Για να δούμε θα τα καταφέρουν?

Ανώνυμος είπε...

καλα αμα βγαζατε μεροκαματακι απο εκει θα βγαζατε και το σκασμο..

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

το μεροκάματο θα βγαίνει και μετά την μετεγκατάσταση....