Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ


...λέει το Flashnews και καθοδηγεί τους επισκέπτες προς Ελαφονήσι Βάθη αλλά και Έλος να πηγαίνουν από Ταυρωνίτη. Γράφει λοιπόν.....
Η διακοπή της κυκλοφορίας αρχίζει από τη Δευτέρα 4 – 2 – 2013.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει για έξι μήνες και θα παραταθεί εφόσον δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίσουν την πρόοδο του έργου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον τόπο του έργου μπορεί να γίνεται μέσω υπαρχόντων αγροτικών – δημοτικών δρόμων που παρακάμπτουν την θέση των έργων.
Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή της Κισάμου και του Βόρειου οδικού άξονα γενικότερα προς τις περιοχές Έλους – Βάθης – Ελαφονησίου κ.τ.λ. θα μπορεί να διεξάγεται μέσω του δρόμου Ταυρωνίτης – Κάντανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Βάθη και από το δρόμο Κίσαμος – Πλάτανος – Σφηνάρι – Βάθη.

Σα δεν ντρεπόμαστε ....ας ενημερώσουμε το Flashnews ότι υπάρχει δρόμος Καλουδιανά -Τοπόλια -Αγκυριάνης -Βλάτος- Ελος -Βάθη- Ελαφονήσι..... που είναι δημοτικός. Πιστεύω να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι γιατί το έργο σίγουρα θα πάει παραπέρα οπότε πάει η τουριστική σεζόν....την έφαγε η ασχετοσύνη μας.... και οι περιφερειακοί δρόμοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.