Σύμφωνα με στοιχεία των προηγούμενων τριών χρόνων, η πραγματική παραγωγή της χώρας είναι 220.000 τόνοι ελαιόλαδο, η εσωτερική κατανάλωση ανήλθε σε 150.000 τόνους και η εξαγωγή σε τυποποιημένο ή χύμα προϊόν έφτασε τους 100.000 τόνους. Συμπερασματικά, αποδεικνύεται ένα έλλειμμα της τάξης των 30 χιλιάδων τόνων και συνεπώς υπάρχει νόθευση του προϊόντος .
Το γεγονός έχει καταγγελθεί στους αρμόδιους φορείς, ενώ οι μηχανισμού ελέγχου ποιότητας και κατανάλωσης στην Ελλάδα είναι διεσπαρμένοι!
Και η δήλωση αυτή δεν την είπε κάποιος που δεν γνωρίζει, αλλά ειπώθηκε δημόσια απο τον πρόεδρο της ΓΕΣΑΣΕ κ.Γιώργο Γωνιωτάκη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.