Με ενημερωτική ημερίδα για τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και τα οφέλη στην Υγεία από την κατανάλωση του, ξεκίνησε στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών η τριήμερη διαδραστική ενημέρωση 10 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με την γευσιγνωσία και την διατροφή σε Καναδά, ΗΠΑ, Ινδία, Ρωσία, Γερμανία, Κίνα, Αγγλία και Γαλλία.
Οι δημοσιογράφοι είναι φιλοξενούμενοι του Ινστιτούτου Ελιάς, μάλιστα θα περάσουν τις επόμενες μέρες και από την Κίσαμο φιλοξενούμενοι του κ. Χαρτζουλάκη, διευθυντή του Ινστιτούτου, στο πλαίσιο προγράμματος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου για την προώθηση του Κρητικού ελαιολάδου.
Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν και τους 4 νομούς της Κρήτης και θα ξεναγηθούν σε ελαιουργεία, μνημειακά ελαιόδεντρα, μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου κ.λ.π.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.