Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Μαζεύω σοφές κουβέντες λοιπόν και να άλλη μια που διάβασα προχθές «Όσοι επενδύουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας θα χάσουν τα χρήματά τους» είπε ο σοφός τσάρος της οικονομίας μας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου
Φυσικά καμιά σχέση με αυτήν που είπε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν
"Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…" ούτε βέβαια με την φράση του Thomas Sowell "Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να πεις την πλήρη αλήθεια: ανώνυμα και μεταθανάτια." Βέβαια εγώ θα έλεγα ότι στην περίπτωση μας ταιριάζει πολύ η φράση του Μπέρναρντ Σω "Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν." 
Και συνεχίζουμε να μαζεύουμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: