Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ;

Τον τελευταίο καιρό δυο πράγματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα Χανιά μας, ο Καλλικράτης και το Εφετείο ..όλα τα άλλα είναι πετσετάκια.
Τι να κάνουμε λοιπόν και μεις  αναγκαστικά ....ακολουθούμε!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει δηλώσεις.....
Την καλύτερη δήλωση την έκανε ο δικηγόρος κ. Ψιλλάκης "Δεν θέλουμε τη διάσπαση του Εφετείου Κρήτης. Θέλουμε την έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά." Μαγκιά !!
Η δήλωση που ειπώθηκε από την αντιδήμαρχο Χανίων, κ. Μυλωνάκη, ήταν η ουσία της υπόθεσης,  που είπε ..."οι Χανιώτες είναι πικραμένοι και θυμωμένοι, δεν αντέχουν πλέον την κοροϊδία, δεν υπάρχει ισορροπία ανάπτυξης στα Χανιά, καθώς έχουν μείνει μόνο δύο ρυπογόνες μονάδες στο νομό, αυτή της ΔΕΗ και των αμερικανικών βάσεων." Απόλυτο δίκιο έχει, δεν μας ενδιαφέρει τόσο το Εφετείο, όσο ότι μας αφήσατε ότι άχρηστο υπάρχει!
Όσο για την δήλωση του κ. Ποντικάκη που είπε ότι "η ίδρυση Εφετείου στο Ηράκλειο έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης" ...Άραγε για πια πολιτική μιλάει ; Εδώ μ@μησε όλη την Ελλάδα η παρέα του ΓΑΠ, τα Χανιά θα άφηνε απ΄όξω!!!
Φυσικά βραβείο και στην δήλωση του ότι "θα υπάρξουν  ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, καθώς προσβάλλεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπεια του χανιώτικου λαού". 

Εμένα πάντως η αξιοπρέπεια δεν μου προσβάλλεται, ούτε η νοημοσύνη ....απλά η κοιλιά μου γουργουρίζει που δεν έχω να φάω ! Τα λεφτά λοιπόν να φέρουν πίσω και δεν με νοιάζει που θα πάνε το Εφετείο!
Υ.Σ Το λιμάνι των Χανίων είναι και θα γίνει η Κίσαμος αυτή είναι η δική μου δήλωση!!!!!

Το υποστηρίζει άραγε κανείς αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: