Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Για να φτιάξεις ένα ντόπιο συνδυασμό θέλεις το λίγο το λιγότερο 100 ανθρώπους, μιας και το προσχέδιο του Καλλικράτη, προβλέπει ειδικά για τον νέο δήμο μας, ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελείται πάνω -κάτω από 25 άτομα.
Αυτό σημαίνει απλά ότι αν οι υποψήφιοι παραμείνουν οι γνωστοί 5, (ονόματα δεν λέμε) θα χρειαστούμε 500 άτομα για να συμπληρωθούν οι συνδυασμοί. Ενδοοικογενειακούς πολέμους βλέπω!!
Τώρα μόνο καταλαβαίνω γιατί από το πρωί ως το βράδυ τα λαγωνικά βολιδοσκοπούν .....
Πάντως δυο πράγματα έγιναν αντιληπτά  τις τελευταίες μέρες ..... ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι σκίζουν γράφουν τις λίστες τους καθημερινά!!! Αλλά και ότι το (ντόπιο) ΠΑΣΟΚ στηρίζει την νυν δήμαρχο.
Πως το κατάλαβα; ..... Μα δείτε τις δηλώσεις του ντόπιου βουλευτή μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: