Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ

Για ακόμη μια φορά παρατηρήθηκαν ρατσιστικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων. Συγκεκριμένα την τετάρτη το πρωί στην πλατεία 1866 στο κέντρο των Χανίων μεγάλος σε ηλικία κύριος επιτέθηκε σε μετανάστρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκαλώντας...της πληγές στα χέρια και το σώμα. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν μηχανές της ομάδας Ζ καθώς και ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη μετανάστρια.
Πραγματικά αυτή η κατάσταση με τους ναζί και τους ρατσιστές στα Χανιά πρέπει να σταματήσει.
Ο φασισμός πρέπει να σταματήσει.
http://vrasmos.blogspot.com/

Όλου του κόσμου οι Ναζί και οι Ρατσιστές στα Χανιά είναι βρε!! Η αθώα μετανάστρια, ο αθώος μετανάστης, ο καλός λαθρομετανάστης.....κάτσε και σε λίγο καιρό θα δείτε και χειρότερα με αυτήν την κρίση...υπομονή!!! Μετά θέλω να δω τι θα γράφετε μ@μ@κες!
Να ήξερα βέβαια αν συνέλαβαν τον Ναζί γεροντάκι και την παρέα του που ο κόσμος να χαλάσει θα ανήκει σίγουρα σε κάποια ρατσιστική οργάνωση με δερμάτινα και αγκυλωτούς σταυρούς, τσόπερ μηχανές και αλυσίδες στα μπράτσα ! Μήπως προσέξατε και τα τατουάζ στα μπράτσα του γιατί θα μάθουμε και το όνομα της οργάνωσης  ...παρλαπίπες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: