Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Πως το κατάλαβα μα για διαβάστε παρακάτω!
«Ξεπαγώνουν» οι μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και ΔΕΚΟ, μετά τη σχετική εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στο ΑΣΕΠ και με την οποία διευκρινίζεται ότι οι δύο αυτές κατηγορίες ανήκουν πλέον στις εξαιρέσεις του Ν. 3812/2009 που όριζε ρητά την απαγόρευση οποιασδήποτε πρόσληψης στο Δημόσιο, με εξαίρεση το νοσηλευτικό-ιατρικό προσωπικό, τους δασκάλους-καθηγητές και τα σώματα ασφαλείας.
Έτσι, στο εξής, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού θα δέχεται αιτήματα από όλους τους φορείς, των οποίων οι προκηρύξεις «πάγωσαν» στο παρά πέντε, ενώ μια σειρά από δήμους και δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν άμεση ανάγκη από προσωπικό, πρόκειται να διεκδικήσουν την έκδοση νέων διαγωνισμών πρόσληψης τακτικού προσωπικού έως το καλοκαίρι.

Πάμε για το πρώτο ρουσφετάκι.......προς τους καλούς δημάρχους!! 
Ή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Με αποκλεισμούς κεντρικών δρόμων και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων απειλούν φορείς και κάτοικοι στην ενδοχώρα Κρήτης αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά τους εν όψει των διευθετήσεων του «Καλλικράτη». Ήδη υπάρχει μεγάλη ένταση στον δήμο Καστελίου Ηρακλείου έπειτα από δημοσιεύματα που τον φέρουν να ενώνεται με τους δήμους Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Βιάννου. Οι δήμαρχοι Ανωγείων (Ρεθύμνου), Καντάνου (Χανίων) και Βιάννου (Ηρακλείου) έχουν διαμηνύσει επίσης στην ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ότι εμμένουν στην αυτονομία των δήμων τους, θεωρώντας ότι αυτό επιβάλλεται για λόγους ιστορικούς. Στάση αναμονής ωστόσο τηρούν δήμαρχοι και φορείς και άλλων περιοχών. Ο δήμαρχος Αλικαρνασσού σε δήλωσή του έκανε γνωστή την αντίθεσή του για συνένωση του δήμου του με τον δήμο Ηρακλείου. Ο δήμαρχος Αρχανών επίσης προτείνει τη συνένωση του δήμου του με τους Καζαντζάκη και Αστερούσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: