Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!

Η λειτουργία του Ο.Π.Α.Δ./Υ.Π.Α.Δ. Χανίων έχει φτάσει σε οριακό σημείο εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό που αντιμετωπίζει η υπηρεσία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι τρεις μόνιμοι υπάλληλοι και ο ένας ελεγκτής ιατρός – η σύμβαση του οποίου λήγει στις αρχές Απριλίου - αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της υπηρεσίας (θεώρηση βιβλιαρίων, έλεγχος δαπανών, πληρωμές, αποστολή δαπανών στις ΥΔΕ, κλπ) και στα χρονοδιαγράμματα που ισχύουν. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι ουρές που σχηματίζονται καθημερινά από τους ασφαλισμένους του Οργανισμού να είναι ατελείωτες, οι ασφαλισμένοι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και το προσωπικό να ξεπερνά συνεχώς τις αντοχές του ευρισκόμενο ταυτόχρονα στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει τη μήνιν των ασφαλισμένων.
Φυσικά αν ακούσατε την δήλωση της υφ. Υγείας κ. Γεννηματά σε επερώτηση, δικού της βουλευτή, θα σας έπαιρναν τα δάκρυα.
Για όλα φταίει η Ν.Δ είπε ...
-Τελικά το πρόβλημα συνεχίζεται.... ούτε οι παλιοί πολιτικάντηδες μπορούν να καταλάβουν ότι η Ν.Δ είναι παρελθόν εδώ και 7 μήνες. Έτσι τα προβλήματα αντί να μας τα λύνουν οι σωτήρες μας, τα δεκαπλασιάζουν. Κυρία Γεννηματά επερώτηση σας κάνανε για το χάλι του ΟΠΑΔ δε σας είπαν και ...δεξιά ή μήπως λειτουργείται χειρότερα και από αυτήν;
Αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα ζητήστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία πρόσληψης ελεγκτών ιατρών-οδοντιάτρων, ή μήπως δεν μπορείτε να βρείτε τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας για την επίλυση του θέματος;
Μάλλον όμως δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα, έτσι καταφεύγετε σε αερολογίες του ..2004..... Χάσατε τον μπούσουλα!!! Ακόμα και οι δικοί σας σας πήραν είδηση.  Άιντε ντε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: