Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ

Μετά και το τέλος της ψηφοφορίας για το αν υπάρχει "Ηγέτης στην Κίσαμο" που να μπορεί να μας οδηγήσει στην πρόοδο και την ανάπτυξη, και με σοβαρή ανάλυση (χαχαχαχχαχα) έδειξαν ότι το  
Α. Το 12% θεωρεί ότι υπάρχει κάπου!  
Β. Το 4% ότι δεν υπάρχει!  
Γ. Ένα ποσοστό γύρω στο 20% αναπολεί τον ηγέτη (στο όνειρο θα μείνει) και 
Δ. Το 64% γελά μόνο που σκέφτεται τι έχει περάσει με τους παλαιότερους Ηγέτες!!!

Όπως θα μάθετε σήμερα-αύριο ο Καλλικράτης θα δώσει στην γειτονιά μας ένα δήμο που θα αποτελείτε από την συνένωση των τριών !!! Ευκαιρία λοιπόν να μάθουμε και τον νέο Ηγέτη που ετοιμάζουν με ..παρθενογένεση η ..ομάδα!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ma i psifoforia sou dixni oti o igetis prepi na ine pseutis ke gies men ke mitsotakopedi

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ναι men κοντά έπεσες ...χαχααχα ιδιαίτερα στο Μητσοτακοπεδι.
Όσο για τον ψεύτη анышлжф δεν γίνεται και αλλιώς οι ηγέτες πρέπει να έχουν πολύ από αυτό! χαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε απο την ομάδα του Ηγέτη είσαι;