Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κλείσιμο αίθουσας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Χανίων

Είναι λυπηρό και αδιανόητο να κλείνουν αίθουσες τεχνητού νεφρού λόγω έλλειψης προσωπικού και να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα και αναστάτωση στους νεφροπαθείς .
Ερωτώ τους αρμόδιους
1. Η έλλειψη προσωπικού παρουσιάστηκε τώρα ή ήταν γνωστό από καιρό;
2. Τι προσπάθειες έγιναν από την διοίκηση του νοσοκομείου και από το Υπουργείο Υγείας για να καλυφθούν έγκαιρα τα κενά;
3. Είναι τυχαίο να ακούμε τελευταία τέτοια διαφήμιση στους διαδρόμους του νοσοκομείου και ακόμα από ορισμένους στη γενική συνέλευση των νευροπαθών για την ιδιωτική υγεία;
4. Ποια είναι η θέση των υποψήφιων βουλευτών στο Νομό Χανίων και των κομμάτων και τι δεσμεύσεις αναλαμβάνουν για την κάλυψη των κενών θέσεων στο νεφρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων στις 5/10/2009;
Από την άλλη οι υπάρχοντες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλουν πέρα από ωράριο και κούραση, κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες και να επιτελέσουν με κάθε λεπτομέρεια το δύσκολο έργο τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Πρέπει ο δυναμικός σύλλογος των νεφροπαθών Νομού Χανίων να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για να πιέσει τους αρμόδιους, να προβάλει το πρόβλημα και να προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις διότι ότι κλείνει δύσκολα ξανανοίγει!

Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου
Συγγενής νεφροπαθούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: