Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

“Ιστορική” θεωρεί ο δήμος Τεμένους την χθεσινή απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής για εθελούσια συνένωση με τον δήμο Ηρακλείου.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πήραν την απόφαση με 11 ψήφους υπέρ και δύο απέχοντα μέλη να ενωθούν με το δήμο Ηρακλείου.

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Κισάμου να κάποιοι που έχουν γνώση των προβλημάτων και προχωρούν ενωμένοι στα δύσκολα. Μήπως είναι και η δική μας ευκαιρία τώρα, να παρθεί μια απόφαση σταθμός για τους δημότες της δυτικής Κισάμου; Ας μην κωλυσιεργούμε με μόνο ζητούμενο τις "θέσεις¨είναι καιρός μια και καλή να λυθεί το πρόβλημα των "οικογενειακών" δήμων.
Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι καλό είναι να βοούν αυτοί που δεν θέλουν την συνένωση και να το πουν ευθαρσώς και όχι να κρύβονται πίσω από τις "κομματικές πλάτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: