Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η Ν.Δ κάνει πολλές κομματικές προσλήψεις λίγο πριν τις εκλογές. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου.
Δηλαδή τι είδους καταγγελία είναι αυτή;
Έκπληξη θα αποτελούσε να μην το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ ερχόμενο στην εξουσία, δεν θα κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις;
Αν δεν το κάνουν έ τότε κάτι πάει να αλλάξει στην ελληνική ρουσφετολιγική πολιτική.
Βέβαια οι μισοί Πασοκατζήδες μέρες τώρα κουβεντιάζουν ότι επιτέλους θα ξανακυβερνήσουμε και θα φτιάξουμε και τα υπόλοιπα παιδιά μας.
Μήπως είναι κρυφό ότι κάθε ενεργός κομματοποιημένος πολίτης έχει κατά νου τον διορισμό και την ρουσφετολογική πρόσληψη του και μάλιστα από την επομένη των εκλογών;
Τι δηλαδή, πιστεύει κανείς ότι θα αλλάξει η Ελλάδα χαχαχαχχαχαχαχχα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: