Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ

Κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, η Τουριστικής Αστυνομίας και το Λιμενικό επισκέφτηκαν τον Μπάλο χθες για να διαπιστώσουν αν έχουν γίνει παρανομίες στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου.
Είδαν την παράνομη κατάληψη της παραλίας από επιχειρηματία, και αμέσως η κτηματική υπηρεσία ξεκίνησε την διαδικασία για την την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του επιχειρηματία, ενώ και από την τουριστική αστυνομία υποβλήθηκε μήνυση.
Επίσης το κλιμάκιο διαπίστωσε πως το χωματουργικό μηχάνημα, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να αφαιρέσει μεγάλη ποσότητα χώματος; (να κάτεχα που βρέθηκε το χώμα μέσα στην λιμνοθάλασσα) που εμπόδιζε την ανανέωση του νερού εντός της λιμνοθάλασσας του Μπάλου και έτσι αποκατέστησε το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. (παράδεισος ξανάγινε)

Μπράβο λοιπόν στην κτηματική υπηρεσία την τουριστική αστυνομία και το λιμεναρχείο, μπράβο τους ακόμα που αποφάσισαν ομόφωνα ότι και η μπουλτόζα δεν έκανε τίποτα παράνομο (θάψιμο σκουπιδιών, σπάσιμο βράχων), αν και οι φωτογραφίες λένε το αντίθετο!!
Τελικά φωτομοντάζ ήταν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και τους τοπικούς Ν. Ορίζοντες, αλλά και σε πολλά μπλοκ ένα και το δικό μας ; Φωτομοντάζζζζζζζζζζζζζζζζζζ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: