ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ
Βράζετε 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού νερό, με 12-14 φύλλα δυόσμου & 1 κουταλιά ζάχαρη για 3 λεπτά περίπου.
Το αφήνετε να κρυώσει & το βάζετε στο ψυγείο.
Σερβίρεται με παγάκια.
Καλές ... δροσιές!
http://npgls.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html
Γεια σου βρε ΠΑ. ΝΙΚΟ με τα ωραία σου και έχω ένα κήπο γεμάτο με δυόσμο και δεν ήξερα τι να τον κάνω!!!
Ευχαριστώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣου συνιστώ, τον δυόσμο που σου ξεπερισεύει, να τον θερίζεις, μιάς και ξαναγίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, να τον κάνεις ματσάκια και να τον κρεμάς ανάποδα σε σκιά, για να ξεραθεί. Αποξυραμένο τον φυλάς σε βαζάκια, και τον χειμώνα που δεν υπάρχει τον χρησημοποιείς από τη μαγειρική μέχρι και ως τσάι! Το οποίο τσάι, είναι πάρα μα πάρα πολύ χωνευτικό...
Εβίβα!!!!!!!