Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΡΙΑΝΟ ΠΟΤΑΜΟ

Ευτυχώς χθες στο τροχαίο στην είσοδο της πόλης λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, στην γέφυρα του Καμαριανού ποταμού, δεν είχαμε τα χειρότερα, από την μια να περνούσαν περισσότεροι εκείνη την στιγμή άνθρωποι από την κατεστραμμένη διάβαση και να έπεφτε το αυτοκίνητο πάνω τους, αλλά και που το αυτοκίνητο κρατήθηκε στα όρια για να μην βρεθεί στο ποτάμι.
Όπως έμαθα η δημοτική αρχή ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για αντικατάσταση της διάβασης και κατασκευή ξανά του στηθαίου και από την εσωτερική μεριά που ήταν κατεστραμμένο εδώ και κάμποσα χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτεί όσο το δυνατόν συντομότερα, μιας και το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο. Πάντως η εικόνα σε εκείνο το σημείο δεν είναι η καλύτερη και να μην ξεχνάμε ότι από εκεί πριν από 2χρόνια περνούσαν καθημερινά πολλοί μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: