Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Συνδημότισσες και συνδημότες. Νέοι και νέες της πατρίδας μας.
Πέρασαν 80 χρόνια από την  ημέρα που η Ιστορία κάλεσε την πατρίδα μας να πει το εύκολο ΝΑΙ ή το δύσκολο ΟΧΙ και διάλεξε το δεύτερο, δείχνοντας στους λαούς της οικουμένης τον δρόμο του χρέους και της ευθύνης, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του λαού της.
Τέτοιες επετειακές μέρες σαν την σημερινή, καλούμαστε και ιδιαίτερα η νεολαία, να επιβεβαιώσουμε όπως παλιά, ότι είμαστε από καλή γενιά. Γενιά, που όταν η πατρίδα κινδυνεύει ξέρει να αφήνει κατά μέρος τις γκρίνιες της ειρήνης και να στρατεύεται με ενότητα, ομοψυχία και πάθος ενάντια στον όποιο εχθρό επιβουλεύεται την εθνική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της. 
Και σήμερα που κρυφοί και φανεροί εχθροί επιβουλεύονται το έθνος των Ελλήνων, οι νεκροί και οι ήρωες του 1940 μας παραγγέλλουν να παραμερίσουμε κάθε διχόνοια και με ενότητα και πατριωτική ομόνοια να τους μιμηθούμε. 
Τιμή και δόξα στους ήρωες που η Ιστορία τους έταξε να μας οδηγούν. Ας μη τους απογοητεύσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: