Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΠΗΓΙΑ (ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ)

Επισκέφθηκα τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για να του επισημάνω ορισμένα επείγοντα ζητήματα αρμοδιότητάς του στο νομό Χανίων, την επίλυση των οποίων πρέπει οπωσδήποτε να επισπεύσει: Τις ζημιές στο ΒΟΑΚ από τις περυσινές νεροποντές (ιδιαίτερα στα Μεγάλα Χωράφια, αλλά και στα Νοπήγια), τη νέα γέφυρα Κερίτη, την επαναφορά των αρμοδιοτήτων επί του ΒΟΑΚ στον ΟΑΚ.
Σημειώνω ιδιαιτέρως ότι για Μεγάλα Χωράφια και Νοπήγια (Μαυρομούστακο) ο Υπουργός έδωσε ήδη οδηγίες να επισπευσθεί η διαδικασία της δημοπράτησης. 

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ο Μανούσος κάνει αυτό που πρέπει και καλά, αμφιβολία έχω ως προς τους αποδέκτες .. μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που θίγεται το θέμα Μαυρομούστακο με την ίδια απάντηση και τότε και τώρα. Μάλιστα από τις σελίδες αυτού του blog είχε γίνει και σχετικός διάλογος με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (τότε) που υποστήριζαν μετά βεβαιότητας ότι η μελέτη έχει γίνει και υπάρχουν 300.000 Ε ειδικά για το κομμάτι αυτό. Σήμερα διαβάζω ότι οι διαδικασίες είναι στην "επίσπευση" ..πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι για άλλη μια φορά ότι μας κοροϊδεύουν όλοι. Φυσικά εμείς θα επιμείνουμε όπως είμαι σίγουρος και ο Μανούσος μιας και δεν έχουμε και πολλές εναλλακτικές λύσεις πίεσης...ειδικά άμα ο δήμαρχος που τους ανήκει το κομμάτι έχει άλλα βάλει σαν προτεραιότητα*.... 

*Φανταστείτε το σαν να θέλει ο γείτονας να περάσει τον δρόμο του μέσα από την περιουσία σας....τι προθυμία θα δείχνετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: