Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ

Καθαρίζεται και το νταμάρι πάνω από την Λίμνη το ψαρολίμανο μας. Ήταν τόπος εναπόθεσης ότι δεν μας χρειαζόταν, χρόνια τώρα... μάλιστα όπως έμαθα μετά και τον καθαρισμό του, το πρόστιμο που θα μπει σε αυτόν που θα ξαναπάει αδρανή υλικά ή ξύλα θα είναι πολύ τσουχτερό. 
Η αλήθεια είναι ότι μας χρειάζεται κάτι τέτοιο μιας και είχαμε κάνει το μέρος -που συν των άλλων- έχει μια καταπληκτική θέα του κόλπου, σκουπιδότοπο!
Ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουμε να συμμορφωνόμαστε όλοι μας.... και προς τους οικολόγους υπομονή μα ο καπνός είναι λευκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: