Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Στρατοπέδευσε πάνω απο τον Νομό Χανίων η καταιγίδα όπως φαίνεται, άρα το βράδυ θα είναι δύσκολο για πολλές περιοχές ειδικά στα νότια του Δήμου μας που αν ξαναβρέξει θα κλείσουν πάλι οι δρόμοι, αφού απο τα Πλοκαμιανά ως το Στόμιο ο δρόμος είναι ένα με το ποτάμι..
 Χαλαζόπτωση είχαμε σε όλα τα Εννιά Χωριά, μάλιστα σε πολλά σημεία το χαλάζι ήταν στο μέγεθος μικρής μπάλας του πινγκ-πονγκ, προκαλώντας καταστροφές στις περισσότερες καλλιέργειες.. 
Φώτο Άννα Κοχυλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: